Κερατέα Φωτιά / Φωτιά Κερατέα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά - Σοβαρές ... : Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα.

Κερατέα Φωτιά / Φωτιά Κερατέα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά - Σοβαρές ... : Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα.. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην αίγινα Από το διάστημα φαίνεται ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και απειλεί να περάσει στο δάσος του εθνικού δρυμού σουνίου. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Αγωνία για τα βίλια, με τη φωτιά να πλησιάζει και τους πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη, την ώρα που η πυρκαγιά στην κερατέα έχει κάψει σπίτια.

16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Αγωνία για τα βίλια, με τη φωτιά να πλησιάζει και τους πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη, την ώρα που η πυρκαγιά στην κερατέα έχει κάψει σπίτια.

Φωτιά στην Κερατέα | DIFERNEWS
Φωτιά στην Κερατέα | DIFERNEWS from difernews.gr
Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς, καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν οι φλόγες πριν επεκταθούν στον εθνικό δρυμό του σουνίου, οπότε. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Από το διάστημα φαίνεται ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και απειλεί να περάσει στο δάσος του εθνικού δρυμού σουνίου. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Η φωτιά βρίσκεται στις αυλές των σπιτιών και τουλάχιστον δέκα έχουν υποστεί ζημιές.

Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Μπορεί η φωτιά στην κερατέα να βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο οι δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού, καθώς υπάρχουν δύο αναζωπυρώσεις. Από το διάστημα φαίνεται ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και απειλεί να περάσει στο δάσος του εθνικού δρυμού σουνίου. Η τροχαία από την πλευρά της προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας προκειμένου να γίνεται ευκολότερα η κίνηση των οχημάτων της πυροσβεστικής για την. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Η φωτιά βρίσκεται στις αυλές των σπιτιών και τουλάχιστον δέκα έχουν υποστεί ζημιές. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Οι αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές αγιασμόθι. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ακριβής εικόνα, καθώς είναι σε πλήρη εξέλιξη οι επιχειρήσεις για την. Η φωτιά στην κερατέα ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι κερατέας και. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς, καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν οι φλόγες πριν επεκταθούν στον εθνικό δρυμό του σουνίου, οπότε. Μπορεί η φωτιά στην κερατέα να βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο οι δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού, καθώς υπάρχουν δύο αναζωπυρώσεις.

Φωτιά στην Κερατέα - Εκκενώνεται και η Συντερίνα - Νέο ...
Φωτιά στην Κερατέα - Εκκενώνεται και η Συντερίνα - Νέο ... from www.tovima.gr
Η φωτιά στην κερατέα ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι κερατέας και. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς, καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν οι φλόγες πριν επεκταθούν στον εθνικό δρυμό του σουνίου, οπότε. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Η φωτιά βρίσκεται στις αυλές των σπιτιών και τουλάχιστον δέκα έχουν υποστεί ζημιές. Οι αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές αγιασμόθι.

Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί και επιχειρούν περιοδικά 6α/φ και 6ε/π συμπεριλαμβανομένων 2ε/π της αεροπορίας. Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Οι αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές αγιασμόθι. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην αίγινα Αγωνία για τα βίλια, με τη φωτιά να πλησιάζει και τους πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη, την ώρα που η πυρκαγιά στην κερατέα έχει κάψει σπίτια. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Η φωτιά βρίσκεται στις αυλές των σπιτιών και τουλάχιστον δέκα έχουν υποστεί ζημιές. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Η τροχαία από την πλευρά της προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας προκειμένου να γίνεται ευκολότερα η κίνηση των οχημάτων της πυροσβεστικής για την. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Αγωνία για τα βίλια, με τη φωτιά να πλησιάζει και τους πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη, την ώρα που η πυρκαγιά στην κερατέα έχει κάψει σπίτια.

Μεγάλη πυρκαγιά στην Κερατέα, φωτιά και στα Βίλια - Εντολή ...
Μεγάλη πυρκαγιά στην Κερατέα, φωτιά και στα Βίλια - Εντολή ... from lh5.googleusercontent.com
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Μπορεί η φωτιά στην κερατέα να βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο οι δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού, καθώς υπάρχουν δύο αναζωπυρώσεις. Την εκκένωση του οικισμού μαρκάτι λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην κερατέα αποφάσισαν οι αρχές. Η φωτιά βρίσκεται στις αυλές των σπιτιών και τουλάχιστον δέκα έχουν υποστεί ζημιές. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ακριβής εικόνα, καθώς είναι σε πλήρη εξέλιξη οι επιχειρήσεις για την.

Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς, καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν οι φλόγες πριν επεκταθούν στον εθνικό δρυμό του σουνίου, οπότε. Βελτιωμένη είναι η εικόνα από τη φωτιά στην κερατέα. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Την εκκένωση του οικισμού μαρκάτι λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην κερατέα αποφάσισαν οι αρχές. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Από το διάστημα φαίνεται ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και απειλεί να περάσει στο δάσος του εθνικού δρυμού σουνίου. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Η τροχαία από την πλευρά της προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας προκειμένου να γίνεται ευκολότερα η κίνηση των οχημάτων της πυροσβεστικής για την. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Αγωνία για τα βίλια, με τη φωτιά να πλησιάζει και τους πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη, την ώρα που η πυρκαγιά στην κερατέα έχει κάψει σπίτια.